Aici gasesti cele mai frumoase mesaje de dragoste 2019,de la multi ani 2019,de noapte buna,de suparare, mesaje triste toate actualizate zilnic
Home »

Mi-as dori sa te trezesti intr-o dimineata si sa te ia un dor, un dor care doare, sa te ia dorul de mine, sa fiu singurul lucru la care te gandesti,sa iti amintesti de mine si de vremurile bune, sa iti fie dor sa ma strangi in brate, sa razi cu mine, sa ma tii de mana, sa iti fie dor chiar si de degetele mele care iti patrundeau prin par.. si nu vreau asta ca sa te fac sa suferi, vreau doar sa intelegi cum se simte dorul pe care eu mereu il simt, vreau doar sa intelegi ce simt cand iti spun ca mi-e dor de tine, vreau doar sa ma crezi, sa crezi ca mie chiar imi e dor.


Poate că nu ne-am vorbit luni de zile şi nu am mai ştiut nici cum arăţi sau dacă eşti bine; poate am uitat şi mirosul parfumului tău sau aroma buzelor tale şi vocea ta începea să se audă depărtat în mintea mea; poate începeam să uit, iar amintirile cu tine nu mai erau la fel de clare, erau deja trecute, iar imaginea ta era difuză în imaginaţia mea; poate nu mai arătai la fel, nu mi te mai aminteam aşa cum te-am ştiut, dar în ochii mei, ai fost mereu acelaşi: iubirea vieţii mele.


Mai ții minte când vorbeai cu mine despre problemele tale, când eu eram singura persoană care te asculta când aveai nevoie? mai ții minte când am fost aici când nimeni nu a fost și mi-ai spus că sunt singurul om care te înțelege și te acceptă așa cum ești? când răcisem puțin relația dintre noi tu m-ai sunat să-mi spui că lucrurile merg prost și până la urmă tot la vorbele mele ai ajuns... nu m-ai ascultat până acum așa cum trebuia, eu de ce să te ascult cu ce ai de spus în continuare?


Dragă femeie, nu timpul, nu anii şi nu oamenii te-au maturizat, ci experienţele, dezamăgirile şi bărbaţii care te-au făcut să suferi. Dorul te-a ajutat să înveţi pe cine merită să aştepţi. Suferinţa te-a învăţat pe cine să nu iubeşti. Eşecul te-a ajutat să te maturizezi şi să vrei să câştigi în faţa vieţii.


Trezindu-mă în această dimineață mi-am amintit toate momentele fericite petrecute împreună, tot ce vreau să-ți spun e că te iubesc nespus de mult, bună dimineața!


În ziua de Crăciun, când te îndopi cu porc și sarmale și n-ai timp nici să suspini, eu am să-ți aduc aminte că nu e bine să consumi excesiv sare, zahăr și grăsimi.

1 2 3 ... 122 123 »