Aici gasesti cele mai frumoase mesaje de dragoste,de la multi ani,de noapte buna,de suparare, mesaje triste toate actualizate zilnic
Home »

Noaptea devine frumoasa nu atunci cand stelele acopera cerul si luna e plina. Ea devine frumoasa atunci cand tu te duci sa dormi, iar luna si stelele iti pot admira frumusetea. Noapte buna simpatico.


Nu iubesc in viata decat 3 lucruri: soarele , luna si pe tine. Soarele pentru zi ,luna pentru noapte si pe tine pentru eternitate.


Intr-o noapte o stea m-a intrebat:"De ce nu o lasi daca te face sa plangi?"
I-am raspuns:"Stea,tu ti-ai parasi cerul?"


Dragostea este ca lumina soarelui. Ea aduce o stralucire de aur pe fata privitorului său. Și un sentiment cald peste tot corpul lor. Trezește sufletele și deschide ochii. Și când peste ei, lasă miliarde de amintiri mici, numite stele. Pentru a reaminti lumii, că încă există.


Toata lumea ar vrea sa fie ca si Soarele, pentru a-ti lumina viata. Eu as prefera sa fiu ca Luna, pentru a putea sa-ti luminez cele mai intunecate clipe, atunci cand soarele nu iti lumineaza viata.


Imi este greu sa uit toate momentele frumoase pe care le-am trait impreuna pana acum. Nu-mi doresc decat sa ma ierti si sa te intorci la mine. Nu vei regreta, iubitul meu.

« 1 2 3 4 ... 121 122 »