Mesaje de 1 martie 2018 Cele mai noi mesaje 2017, mesaje de dragoste 2017, mesaje de noapte buna 2017, mesaje triste 2017, mesaje de despartire 2017 - mesaje 2018, felicitari 2018

Natura a impletit din flori si din raze de soare martisorul fericirii, pentru ca eu sa ti-l pot oferi azi impreuna cu toata dragostea mea.


Anotimpurile vin si trec, dar fiecare om pastreaza in sufletul sau un anotimp. incearca sa pastrezi primavara.


Fie ca puritatea si candoarea acestei primaveri sa va inspire simfonia bucuriei si fericirii, a speranţei si optimismului, a credintei in mai bine si in toate!


Fie ca aceasta primăvara sa-ti aduca sanatate si noroc, soarele sa-ti lumineze sufletul si calea, sa ai parte numai de bucurii, întelegere, armonie si pace.


Martie sa-ti aducă soare, zâmbete, copilarie si dulci soapte… de iubire!


Ghiocei sa-ti rasara in suflet si sa-ti umple inima de bucurie si fericire!


O primăvara superba, bucuria şi speranţa sa danuiasca in sufletul tau!


Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă. Vă doresc să aveţi o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări!


Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile!


Un buchet de ganduri bune, un amalgam de sentimente frumoase si o grămada de îmbrătisari… special pentru tine! La multi ani de 1 Martie!


Primăvara să îţi aducă un mărţişor de sănatate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire, un nor de iubire şi un soare strălucitor asemeni sufletului tău.


Anotimpurile vin şi trec, dar fiecare om păstrează în sufletul său un anotimp. Încearcă să păstrezi primăvara!


Sufletul sa-ti vibreze in acordurile bucuriei si dragostei de viata! O primavara fericita si împlinita!


Firul alb e sănătate iar cel roşu, prosperitate. Amândouă, împreună, formează o cunună de succes şi voie bună.Zâmbetul sa-ti fie mereu blând precum soarele primaverii. Inima sa-ti tresară mereu de bucurie la vederea primului ghiocel. Iar minunea renasterii naturii sa-ti aduca aminte ca întotdeauna mai exista o speranţa. O primăvara ca-n povesti!

1 2 3 »