• 1..Vreau sa nu te bag in seama....Sa te ignor....Dar nu pot..!!...E ca si cum ia-s spune inimii mele..:Nu mai bate..Stop...!!!....pentru tine frumosul meu cu ochii caprui...
  • 2.Azi am plins,de ce m-ai lasat atit de singura intr-o lume atit de mare si de rea?!Am obosit sa lupt singura,sa suport singura prostia,am imbatrinit si am obosit!Noroc ca esti in suflet sa mi-l umpli!!
  • 3.tine minte ce-ti spun acum:cand iubesti cu adevarat pe cineva iti doresti sa fie fericit,chiar daca de multe ori se intampla ca fericirea lui sa nu fie langa tine...Eu am renuntat de mult la tine ,si te-am lasat sa fii fericit alaturi de cine ai crezut tu ca e mai bine...Acum lasa-ma si tu sa-mi vad de viata me,si adu-ti aminte zambind de tot ceea ce a fost....ADIO!

  • 4.Ma doare lipsa ta, ma doare si nu e bine, acum sunt in agonie si traiesc doar din amintirile cu tine . inca te iubesc ! nu te pot uita imi este greu ! o sa traiesc din amintiri d`azi inainte !

  • 5.te-am perdut,nu mai pot sa fac nimic sa te aduc inapoi,dr pot sa-ti pastrez amintirea imaculata,potsa nu las pe nimeni sa pastreze dragostea ce ne-a legat,pot dor sa ma rog pentru fericirea ta,care de ce ea nu se afla in bratele mele,lacrimile ce imi curg pe orbaz imi striga vinovatia iar constinta ar avea sa se faca mica sa se puna intr-un colt al fintei mele si sa nu mai iase de acolo,degaba te-am iubit daca nu am stiut sa te fac fericita,nu mi-au ramas decat amintirile,regretele si o imensa durere in suflet ,o puternica amprenta a lasitati mele,nu ma lasat sa imi traiesc viata nu am avut puterea,curajul sa lupt pentru iubirea ta,iar acum platesc cu lacrimi

Ajuta-ne cu un like, Multumim!avatar