Dintre flori tu eşti trandafirul meu. Dintre pietre tu eşti diamantul meu. Dintre stele tu eşti soarele meu. Din corpul meu tu eşti inima mea. De aceea mi-e dor de tine mereu!

Îmi lipsesc săruturile tale, zâmbetul tău, privirea ta, râsul tău, vocea ta, dar cel mai mult îmi lipseşte dragostea ta. Nu uită că eu încă te aştept.

Mă gândesc mereu la timpul petrecut împreună şi la cât de trist pot fi când nu te am alături. Mi-e dor de tine şi de povestea noastră de iubire!

Dacă ai putea să simţi cum bate inima mea de fiecare dată când îţi aud vocea, ai simţi şi tu că locul tău este lângă mine şi nu atât de departe. Abia aştept să te strâng din nou în braţe tot ce pot să îmi mai doresc este să te am din nou lângă mine.

Cum sa nu te iubesc? Cum sa nu te doresc in fiecare clipa din viata mea? Tu esti ingerul meu pazitor. Ai grija de mine. Esti totul pentu mine si te iubesc cu toata fiinta mea.

Aşa cum nimeni nu poate trăi fără căldura soarelui, aşa nici eu, iubita mea, nu pot trăi fără căldura ochilor şi a zîmbetului tău! Mă încălzeşti, îmi luminezi viaţa, îmi dai putere să trăiesc, mă faci să nu pot exista în lipsa ta...

Zi de zi în gîndul meu învîrtesc mii și mii de scenarii a viitorului nostru. Vreau să creștem cei mai dulci copilași, să fim mereu dornici de a fi împreună, de a întîlni cu zîmbet fiecare dimineață, astfel ca peste zeci de ani să privești în ochii mei și să vezi tot acea fetiță care te-a iubit și te va iubi mereu...

Te iubesc pentru că... îmi alungi singurătatea într-o lume plină și aglomerată. Te iubesc pentru că... fară tine e greu și nu mă pot regăsi. Te iubesc pentru simplele banalitati pe care le faci, pentru liniștea dăruită clipelor alături, te iubesc pentru ca îmi zâmbești, pentru că mă alinți, pentru că mă atingi, mă îmbrățișezi. Te iubesc enorm, ești sensul vieții mele...


Ajuta-ne cu un like, Multumim!avatar