• "Sunt multe-n jurul meu dar mi se pare locul gol,Sunt multe amintiri desi nici un trecut,Sunt oameni peste tot dar eu nu vad pe nimeni.. Si totusi ma atinge cineva,nu e nimeni,nu vad nimic,Sunt singura si plang chiar daca nu mia facut nimeni nimic,Ranile ma dor desi nu sunt lovita,Acea noapte furtunoasa,era friguroasa si afara era soare,Privesc cu demnitate,merg pe drumul meu si-mi dau seama ce e in fata mea,ma uit si nu-i nimic,Chiar daca-i cineva,Trec peste si imi continui drumul,cad,ma ridic,si plec... Am multe intrebari desi nici un raspuns.-Baa,ce e ma aici?! Zic eu fara sa-mi dau seama ce se-ntampla. Nu-mi raspunde nimeni. Merg catre...intuneric, Am ajuns! -Unde?? Pe cer sunt multe stele dar afara este ziua.. Vad multe umbre si-n spate nu e nimeni.. A venit si seara si vad ca e lumina,Nu vad nimic si ma intreb de ce.... Deschid ochii si-mi dau seama... Nu stiu ce e cu mine..... The End.
  • Dragostea este o fiinţă sălbatică. Când încercam să o ţinem în frâu, ne distruge. Când încercăm să o închidem, ne înrobeşte. Când îmcercăm să o înţelegem, ne tulbură.
  • M-am trezit şi în clipa următoare am simţit că mie dor şi m-am îndrăgostit, te iubesc dar nu ştiu cum să-ţi spun vreu să ştii că sunt după tine nebun. Dar eu ştiu că tu vei fi numai a mea, să fiu acum lângă tine acum aş vrea, dar când voi veni eu te voi săruta, şi dorul cumplit va dispărea. Te iubesc foarte mult!
  • Inima mea nu mai bate. Nu am murit. Dar ai plecat din viaţa mea, din inima mea … ai şters totul cu buretele şi oare de ce, a meritat? Eu acum stau şi sufăr în tăcere, plâng, suspin dar merg mai departe. Oare inima mea va mai bate o dată? Mă voi mai îndrăgosti vre-o dată?
  • Mă gândesc mereu la timpul petrecut împreună şi la cât de trist pot fi când nu te am alături. Mi-e dor de tine şi de povestea noastră de iubire!
  • Aştept cu nerăbdare clipa când o să mă pierd în braţele tale şi târziu în noapte, să mi se implinească visul de iubire. În şoaptele tale vreau să mă cufund şi să adorm într-un dulce sărut. Mi-e atât de dor de tine şi de îmbrăţişarea ta! Te iubesc cum n-am mai iubit până acum!
  • Ai lăsat în urmă doar o adiere … mi-e dor de tine, abia acum realizez cât de mult însemni tu pentru mine. Abia astept să vii şi promit că nu am să mai fiu niciodată aşa de rea cu tine … te iubesc şi îmi lipseşti buzatul meu!

Ajuta-ne cu un like, Multumim!avatar
1 darya elena savu • 0:25 AM, 2013-07-18
daca nu esti langa mine nu imi este bine
avatar
2 Andreea Ciobanu • 11:25 PM, 2014-02-25
Ma doare in lipsa ta,in fiecare seara adorm gandindu-ma la noi,la tot ce a fost odata frumos,iar tu ai sters asa de repede cu buretele tot ce a fost,te-am iubit prea mult si imi e tare greu acum eram obijnuita sa vorbesc neconditionat cu tine,iar acum ca nu pot sa mai vb cu tine simt ca mor pe zi ce trece durerea mea este mai mare,niciodata nimeni nu te va inlocui mereu in inima mea v-a fi un loc pentru tine, pentru noi..pentru to ce a fost odata...Eu nu am uitat si nu voi uita niciodata ....Te yubesc...<3
avatar