In linistea noptii Simt ca te doresc Atingerea buzelor tale Ca fulgul se topesc Prin stele luminate Un chip stralucitor Imi face semn in noapte Sa-l ating usor E chipul tau iubite Cel vad mereu Prin departari suspine Esti alintul meu Acum ca niciodata Prin zari as zbura Sa-ti mangai chipul care... E rasuflarea mea Trupul rece in noapte te-ndeamna sa-l doresti Cu un sarut fierbinte As vrea sa ma incalzesti. Te iubesc

pe malul marii vom fi doar noi doi si apusul ne va mangaia privirea in timp ce pe plaja, cerul instelat ne va aduce aminte de primul moment in care ti-am zis:\\\"te iubesc\\\".Valurile marii ne vor aminti mereu de urcusurile si coborasurile printre care am intrecut dar patrunzandu-le ne vom bucura ca doi copii pentru ca suntem si vom fi mereu impreuna orice s-ar intampla.Nisipul de pe plaja pe care-l vom tine in mana va fi mereu in sufletele noastre ca si timpul pe care nu-l poti intoarce.

E trist sa pierzi tot ce-ai avut, Sa pierzi tot ce-ai iubit mai mult, E imposibil sa traiesti, Sa speri, sa simti si sa gandesti Ca viata-ti poate da mai mult. Ieri eram noi, azi sunt doar eu; Credeam ca noi vom fi mereu Credeam ca-n viata poate fi Loc numai pentru a iubi... Si totusi viata e frumoasa asa cum este ea Viata e frumoasa cu tot ce-ti da si-ti ia Viata te invata sa ierti si sa iubesti Viata iti arata ca doare cand gresesti. Te simt, te-aud, dar tu nu esti. Ce trist ca nu ma mai iubesti. E trist nisipul marii, ud... Ma-ntreb cat timp oare-a trecut De cand, din viata mea lipsesti?! Va trece iarna peste noi... Si veri si primaveri apoi... Vom fi doar simple licairi Traind frumos din amintiri Gandindu-ne din nou la noi.

..ai patruns in viata mea intr-un moment cand nu mai asteptam nimic de la viata,inger sublim al visurilor mele,si mi-ai demonstrat cat de mult ma iubesti schimbandu-mi viata radical si de aceea te iubesc mai presus de viata mea care iti apartine total impreuna cu sufletul si inima ce mi le-ai cucerit instantaneu. Ai rasarit in viata mea precum un ghiocel primavara in sufletul meu racit de deceptiile vietii ce ma aruncasera in cele mai negre incaperi ale sufletului meu inert si coplesit Ingenunchez inaintea ta oferindu-ti un trandafir rosu aprins precum inima mea din dragoste pentru tine si nu-ti voi putea multumi indeajuns in aceasta viata ce mi-ai redaruit-o cu dragostea ta pentru mine. Nu pot uita noptile pline de iubire si trairi sublime,saruturi pasionale,imbratisari fierbinti dar mai ales ca nici o noapte nu a fost la fel ,cu fiecare noapte de iubire sentimentele si trairile sau amplificat aproape de absolutul primordial. Visez si treaz trairile divine si epuizabile in care

Cine nu stie sa se uite in ochii persoanei care ii sta in fata, cine nu reuseste sa renunte la cuvinte pentru tacere, cine nu se intreaba daca nu cumva fericirea se ascunde intr-un zambet si o mana intinsa... nu a cunoscut dragostea.

Ma bucur ca te-am cunoscut si iti multumesc ca imi esti aproape. Sper ca stii ca, oricand vei avea nevoie de mine, iti voi fi alaturi!

Iti multumesc ca ai aparut in viata mea, ca ma iubesti asa cum sunt si ca ma faci sa te iubesc tot mai mult pe zi ce trece!

Adorm cu tine in gand, ma trezesc cu tine in gand, merg pe strada si ma surprind gandindu-ma la tine, visez zile insorite, la mare, cu tine de mana si seri calde cu tine in bratele mele, la cabana, in fata focului...

Iti multumesc ca existi; iti multumesc ca desi azi ploua de dimineata, pentru mine cerul a fost mai senin ca niciodata. Te imbratisez si iti trimit milioane de pupici.

Sunt doua lucruri care ma trezesc dimineata: alarma de la ceas si gandul la tine!


Ajuta-ne cu un like, Multumim!



avatar