Un cald "La multi ani" iti doresc, sa te stiu mereu nelimitata in vise, iar ziua aceasta speciala sa te aprovizioneze cu zambete si creativitate pentru un an intreg! O imbratisare virtuala si la multi ani!

Speranta si iubire, cadou si bucurie, sunt doar cateva din lucrurile pe care ti le doresc de ziua ta! La multi ani!

Iti doresc sa ai o viata la fel de gingasa precum e zimbetul tau, si la fel de frumoasa precum e sentimentul iubirii. La multi ani!

Viata e ca un vis, uneori frumos alteori umbrit de norii tristetii. Trebuie sa crezi in viata, sa intelegi  ca nu traim decat o data, sa iubesti ca si cum n-ai fi suferit niciodata, sa canti de parca nimeni nu te-ar auzi, sa muncesti de parca nimeni nu te-ar plati, sa imprastii veselia de parca nimeni nu ar plange, si sa TRAIESTI…de parca acum ar fi sfarsitul! La Multi Ani!!!

In aceasta zi speciala iti doresc sa gasesti dragoste si fericire in orice lucru si in orice persoana din viata ta! La multi ani!

Iti doresc ca ceea ce e frumos in visele tale sa devina realitate , iar ceea ce e impecabil in gandul tau sa completeze acele vise! La multi anisori!

Sa ai o zi presarata cu zambete si infrumusetata de oameni  care tin la tine! Fie ca toate gandurile bune sa devina realitate, visele sa se materializeze, prietenii adevarati sa ramana mereu aproape, iar dragostea sa fie cea pentru care merita sa traiesti o viata, o imbratisare virtuala si La Multi Ani!!!


Ajuta-ne cu un like, Multumim!avatar