Îți mulțumesc Doamne că de Crăciun ai grijă de prietenii mei! Cum mi-am dat seama că toți sunt bine? Nu mă sună niciunul!

Nu mai ajung la tine anul ăsta. Cadourile o să ți le aducă iepurașul de Paște. Cu drag, Moș Crăciun.

“Noul an să vă aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani 2015!”

Dacă Moş Crăciun nu vine, îl reţin, este cu mine. Stăm la bârfe, bem un vin, poate chiar “îl şi combin”. Moşule cu barba sură, ce miroşi a băutură, patu-i cald, l-am pregătit, ţi-a fost frig, eşti obosit? Tu, de daruri n-ai primit, nu eşti rău, stai liniştit! Dar de când este la mine, a uitat de tot de tine…

De mic recitam din Goethe și jonglam cu maxime din Voltaire, dar nici până la această frumoasă vârstă nu pot să-l suport pe Hrușcă și nu știu ce-i ăla ler. Îți urez să ai parte de totul și nimic în acest Crăciun! "Să ai parte de TOT ce e mai bun și NIMIC din ce te poate face să suferi!"

Fie ca sfintele sarbatori de iarna sa te gaseasca alaturi de colegii tai. Cu alte cuvinte, nici anul asta nu ai liber de Craciun!

Craciun fericit, suflete curate, mese bogate, paharele cu margele sa tot ciocnesti cu ele la multi ani!

În ziua de Crăciun, când te îndopi cu porc şi sărmăluţe
Şi n-ai timp nici să suspini. ..
Eu am să-ţi aduc aminte că nu e bine să consumi excesiv
Sare, zahar şi grăsimi.

”Un batranel cu chipul drag, va veni la voi in prag, sa nu’l goniti e mos craciun, si v’aduce’un an mai bun!”

De Anul Nou iti doresc un singur lucru: sa redescoperi diferenta intre dorinte si nevoi. Sa ai tot ceea ce iti doresti si sa ai nevoie de tot ceea ce ai! Un an nou fericit!

Fie ca toate problemele tale sa dureze la fel de mult ca rezolutiile de Anul Nou, adica nu mai mult de cateva ore! Un an nou cat mai bun!

Au fost multe momente in 2014 cand te-am sacait, enervat si batut la cap. Iti dau acest mesaj ca sa iti spun ca voi continua la fel si in anul 2015. La multi ani!

Cei mai multi oameni vor un Revelion pe care sa nu il uite niciodata, apoi beau atat de mult incat nu isi mai amintesc nimic. Iti doresc un an nou minunat si o memorie de elefant! La multi ani!

Dragă Moş Crăciun, după 30 de ani în care am tot aşteptat să-mi aduci un cadou decent, te rog acum să-mi aduci în dar un bilet la loterie, în valoare de măcar 5 milioane de euro. Promit să-l împart cu destinatarii acestui mesaj. Mulţumesc. Crăciun fericit!

“In contul tău nr. 2015 la bancă “viaţă” am depus 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste şi bucurii! Bucură-te atunci când îl vei goli…! La Mulţi Ani 2015!


Ajuta-ne cu un like, Multumim!avatar