Mesaje pentru prieteni/prietene 2018 Cele mai noi mesaje 2017, mesaje de dragoste 2017, mesaje de noapte buna 2017, mesaje triste 2017, mesaje de despartire 2017 - felicitari 2018 / Mesaje (sms) frumoase 2018 de la multi ani 2018

Prietenia nu e un concept,nu e o notiune metafizica...prietenia e un curcubeu in toate culorile dragostei,e o promisiune nesfarsita,e un cadou pe care il deschizi iarasi si iarasi.


Cand am plans, mi-ai sters lacrmile cu batista ta; cand am ras, ai fost ecoul rasului meu; cand am zambit, am vazut pe fata ta inflorind un suras; cand am fost la un pas sa cad, ai fost acolo si m-ai sprijinit; cand m-am inaltat pe culmi, ai fost aripa care m-a ridicat; inca o viata de-as avea, n-ar fi de ajuns sa-ti rasplatesc bunatatea si devotamentul; nu pot decat sa-ti multumesc ca existi si ca esti prietenul meu...Dumnezeu sa iti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebarePrietenul adevarat...
...imi ghiceste gandurile si se bucura intotdeauna cand ma vede.
Imi da atentie si imi dezvaluie tainele sale. Imi ofera umarul, sa ma odihnesc, si imi intinde o mana la nevoie. Este alaturi de mine la necaz, cu sufletul mereu deschis catre mine. Toate astea, pentru mine, le reprezinti doar TU!Viaţa nu are butoane de pauză. Visele nu au dată de expirare. Timpul nu îşi ia vacanţă.
Traieste-ti viata la maxim, fără să iroseşti cel mai preţios dar, Timpul!
Trăieşte, Iubeşte, Greşeşte, Ia-o de la capăt!  • Prietenii buni se suna mereu. Prietenii apropiati se vad mereu. Iar prietenii adevarati sunt mereu impreuna, chiar si cand nu sunt unul langa celalalt.
  • Prietenia este un dar nepretuit pe care tu mi-l oferi in fiecare zi. Iti multumesc!
  • Mai mult decat o cunostinta, mai mult decat o amica, mai mult decat o sora: imi esti prietena adevarata!
  • Daca te sun la 4 dimineata si iti spun ca am nevoie de tine, in 5 minute esti la mine. Iar asta inseamna prietenie. Iti multumesc!
  • Nu stiu cum as putea sa-ti multumesc pentru tot ce ai facut pana acum pentru mine. Stiu doar sa-ti fiu prietena, asa cum mi-ai fost si tu.
  • A fi alaturi de cineva. A sti cand sa vorbesti si cand sa taci. A cunoaste mai multe detalii despre persoana de langa tine decat chiar acea persoana. A fi prieten. Tu stii asta cel mai bine.
  • Prietenia este un ocean pe care mulţi ar vrea să-l traverseze, însă majoritatea se inneacă înainte de a ajunge la celălat mal.
Prietenii buni se suna mereu. Prietenii apropiati se vad mereu. Iar prietenii adevarati sunt mereu impreuna, chiar si cand nu sunt unul langa celalalt. Prietenia este un dar nepretuit pe care tu mi-l oferi in fiecare zi. Iti multumesc! Mai mult decat o cunostinta, mai mult decat o amica, mai mult decat o sora: imi esti prietena adevarata! Daca te sun la 4 dimineata si iti spun ca am nevoie de tine, in 5 minute esti la mine. Iar asta inseamna prietenie. Iti multumesc! Nu stiu cum as putea sa-ti multumesc pentru tot ce ai facut pana acum pentru mine. Stiu doar sa-ti fiu prietena, asa cum mi-ai fost si tu. A fi alaturi de cineva. A sti cand sa vorbesti si cand sa taci. A cunoaste mai multe detalii despre persoana de langa tine decat chiar acea persoana. A fi prieten. Tu stii asta cel mai bine. Prietenia este un ocean pe care mulţi ar vrea să-l traverseze, însă majoritatea se inneacă înainte de a ajunge la celălat mal.
Pentru mai multe viziteaza: http://connect-s.ucoz.ro/news