intentii bune, pe bune // n-ai tu idee // Cate cuvinte frumoase pot spune[:>]... // Am nevoie de-un minut // Ca sa-ti stric buna dispozitie

 

O viatã fericitã ar fi,dupã mine.Fãrã bogãtii,fãrã durere.Pãmântul fertil.Fãrã boalã,viata sãnãtoasã întelepciune împreunatã cu simplitate.Noaptea eliberatã de orice grijã.

  Si-ar fi mai simplu si mult mai usor...sa nu-ti mai pese uneori...?”  

In toate povestile de dragoste exista intotdeauna ceva care ne apropie de eternitate si de esenta vietii, pentru ca povestile de dragoste contin toate tainele lumii.[:X]”
 

 

Ai incredere in mine! oricatzi baietzi ar fi in jurul meu nici unul nu`i ca Tine!:X\\\
 

Privirea, glasul, atingerea ta. Vor fi etern in inima mea, aici le pastrez, le rasfoiesc zi de zi, ca pe o carte cu titlul "Am fost si Vom fi”[?]”
 

 

Unele iubiri nu prind rasaritul...altele traiesc doar pentru o vara...unele se pierd si le'nghithe timpu doar una te topeshte...cand nu credeai co s'apara.[:X]”
 

 

Am inceput cu-nceputul si am sfarsit in cuprinsul imbratisarilor tale.[:X]”
 

CanD gOlITzA tA mA pUoPa...dUlTzE sI cAtIfElAtA :X eU mA fAc On PuOfuOlEtE...sI mA'nMuOi cA oN bUoLeTe:">{tE ObEsc mOlt!:X}”
 

Orice s-ar intâmpla, ramânem impreunâ :X .”"Wanted to feel the joy Flow between our lips.{?_?}”
 

Mereu impreuna, peste toate am trecut.Poate azi e greu, poate maine e mai bine.Dar orice s-ar intampla voi ramane langa tine![:X]”
 

 

Ce simt pentru el.Ce simt cu adevarat nu va disparea nici cu timpul.Nici cu altcineva. Pastrez secretul pe care numai EL il va putea vedea!.:X”
 

"Avem clipe impreuna ce nu vrem sa se termine :x:X:x.”


Iarta-ma daca ti-e dor de mine Uita-ma daca ti-e bine, Cheama-ma daca ti-e greu Eu te pastrez in sufletul meu
 

Am petrecut cu tine mii de clipe minunate:X.Te iubesc prin vorbe,gesturi si fapte!:X”


Si daca nu ai fi Tu...cine as fi Eu!? :x.”Ajuta-ne cu un like, Multumim!avatar