Ganduri... - ganduri 2018 texte 2018, cele mai noi ganduri 2018 -
Acasă » Articole » Ganduri... [ Adaugă un articol nou ]

Intrări în categorie: 42
Intrări afişate: 3-4

Sortează după: Data

"Iubirea e în suflet, iubirea e în minte".
Şi astfel începe povestea noastră, nu pot zice a mea, pentru că de când am "sufletul pereche" nu mai există "eu", există doar "noi".

Nu contează cine suntem noi... nu contează nimic, contează el, şi ce mi-a făcut cu inima... Mi-a făcut-o să bată mai tare ca niciodată. Totul a început de la o strigare a numelui meu, şi faptul că m-am întors a fost cel mai bun lucru. Nu mi-a plăcut, de când stau cu el, să îmi arăt iubirea prin cuvinte... prefer faptele, pentru că ele îmi aduc confirmarea că o ştie... atunci când îmi spune, fără să zic ceva, "ştiu că mă iubeşti". Nu uit, în fiecare zi, să-i spun că îl iubesc şi că mă face fericită, încerc ca în zilele în care nu ne vedem să-i fac o supriză... fie un colaj, fie un filmuleţ, fie un email... fie merg să-l văd, fie şi pentru 5 minute! Fiindcă... ador să-i văd zâmbetul când mă vede! Mi-e dor zilnic de el... chiar dacă ne vedem, dar... cum să nu-ţi fie dor când ai parte de cel mai frumos zâmbet de pe planeta asta, de cel mai frumos "şi eu te iubesc", de îmbrăţişări calde, de săruturi dulci?!

Nu e perfect, dar nci nu trebuie, îi iubesc şi defectele. Nu îmi ajung cuvintele să îl descriu, nu îmi ajung cuvintele nici să-i spun cât îl iubesc, dar îl ador... îi iubesc ochii mici, care mă privesc cu atâta căldură, îi iubesc cuvintele... char şi când ne certăm, abia aştept împăcarea, care e atât de "zâmbitoare" şi dulce, datorită săruturilor. Suntem atât de asemănători!

Te iubesc foarte mult, şi vreau să fim tot aşa şi peste ani, şi "peste o viaţă". Nu am nevoie de alt băiat, nu vreau alte săruturi, nu vreau alte braţe care să mă încălzească, nu vreau alt zâmbet aiurit, le vreau pe ale tale, şi o să-ţi zâmbesc toată ziua, aşa cum doar tu îmi cunoşti zâmbetul, şi râsul "ochilor".
Pentru că noi chiar putem!Femeia din ale cărei priviri nu ai vrut să culegi lacrimile nu te va lăsa niciodată să îi pui zâmbete pe chip. Poate şi singură. Se ridică singură. E fericită singură. După o vreme va învăţa să aibă din nou încredere deplină în cineva, dar nu vei fi, în niciun caz, tu acela.

1-2 3-4 5-6 7-8 ... 39-40 41-42
Alege pagina urmatoare