ganduri 2018 texte 2018, cele mai noi ganduri 2018 - Ganduri...
 

   O femeie poate fi atât de ambiţioasă încât îţi poate demonstra că ea a fost femeia vieţii tale, dar tu nu ai fost bărbatul vieţii ei.

                                                     O femeie poate fi atât de ambiţioasă încât îţi poate demonstra că dacă ai forţat-o să trăiască alături de tine o nefericire surdă, ea te poate face să trăieşti în lipsa ei un dor adânc şi răsunător până în măduva oaselor. Până nu eşti obligat să trăieşti dorul, nu ai habar cât de amar poate fi. Bărbaţii nu duc dorul a prea multe pe lumea asta, poate şi pentru că ei nu iubesc prea multe. Ei în general simt lipsa a ceva ce au avut şi au pierdut din cauză că au fost incapabili să preţuiască şi să iubească atât cât… aşa cum… ar fi trebuit…

                                                     Am început să cred că uneori e de ajuns să meriţi ceva, fără să fie nevoie să vrei tu sau să-ţi dorească cineva să primeşti… Pimeşti oricum de la viaţă, de la destin… Uneori e de ajuns să îţi meriţi singurătatea pentru că i-ai oferit-o ei, atunci când de fapt ar fi trebuit să o iubeşti… E de ajuns fără să fie nevoie ca ea să îşi dorească să o primeşti. Oricum… O femeie poate fi atât de ambiţioasă încât să refuze să îţi plece din sufle după ce ţi-a plecat din braţe, din casă, din viaţă.

                                                     Uneori femeia vieţii tale e una pe care din păcate nu o mai poţi avea decât în amintiri, e una care nu va şti niciodată, poate, cât de mult a însemnat pentru tine după ce ai realizat că ai pierdut-o definitiv şi iremediabil. Uneori eşti prea nepăsător ca să fii bărbatul vieţii ei, deşi ea face tot ce-i stă în putinţă să îţi rămână în suflet ca o femeie care poate fi doar lăsată într-un plan secund al amintirilor pierdute, dar niciodată înlocuită. Uneori femeia poate fi atât de ambiţioasă, fără să vrea, încât te face să o iubeşti cu adevărat abia atunci când ea renunţă să te mai iubească.

Sursa: damadetrefla.com


Ajuta-ne cu un like, Multumim!avatar